woensdag 20 november 2013

Vluchten kan niet meer

Jaren geleden, in mijn wilde jaren, schijn ik ooit bekend te zijn geweest bij de BVD (de Binnenlandse Veiligheidsdienst) wegens vermeend extreem-linkse sympathieën. Kan ik er wat aan doen dat ik niet met mijn rechterhand kan schrijven? Aangezien ik met de jaren niet alleen mijn wilde maar ook mijn tamme haren ben kwijtgeraakt, nam ik aan dat ik als gevaar voor de Binnenlandse Veiligheid was afgeschreven, en dat inmiddels alle zoek- en opsporingsacties al geruime tijd gestaakt zijn.

Rue Filaterie - Cluny
Tot.... dinsdag 13(!) augustus in Cluny. Eerst hoorde ik een drone overkomen, maar daar kon ik nog bijtijds voor wegduiken. Toch kregen ze me, net na de lunch rond een uur of een, alsnog in de smiezen. Onze nationale spionnen gebruiken geen burgerauto's meer, nee, ze rijden open en bloot rond in auto's met een camera op het dak, op zoek naar gevluchte dissidenten. En ze noemen zich nu ook anders, de AIVD, maar ik heb ze door, hoor, die snaken!
Ik zit nu, na twee keer gesignaleerd te zijn geweest, met angst en beven te wachten op de klop op de deur...

Rue Porte de Paris - Cluny
En aangezien ze me nu toch weten te vinden, dit is mijn onderduikadres : La Tuilerie de Chazelle, 71460 Cormatin - Frankrijk.